• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  T2 Gent stopt ermee: "Zal coaching voortzetten in Denemarken"

  Johnny Mølby was sinds 2018 assistent van Gent-coach Jess Thorup.

  Johnny Mølby was sinds 2018 assistent van Gent-coach Jess Thorup.

  De Deen Johnny Mølby is niet langer assistent-trainer van AA Gent. Om persoonlijke redenen heeft Mølby besloten om zijn werk volgend seizoen niet voort te zetten.

  "Ik houd eraan iedereen bij KAA Gent te bedanken voor de leuke tijd. Mijn samenwerking met Jess Thorup, de andere coaches en de spelers was zeer leerrijk. Ik keer nu terug naar Denemarken en zal daar mijn coaching werk voortzetten", vertelt Mølby.

   

  De 50-jarige Mølby speelde na passages bij Nantes en Borussia Mönchengladbach ook een tijdje in ons land. Tussen 1994 en 1996 was hij als speler actief bij KV Mechelen. Sinds 2018 stond hij samen met Peter Balette aan de zijde van Gent-coach Jess Thorup.