• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Standard plukt met jeugdproduct Vojvoda nog een speler weg bij Moeskroen

  Vojvoda, hier met Moeskroen in actie op Sclessin.

  Standard zit niet stil in de voorbereiding op volgend seizoen en heeft met Mergim Vojvoda al een derde aanwinst te pakken. De 24-jarige rechtsback, die in zijn jeugdjaren in Luik voetbalde, verlaat Moeskroen. Hij komt er met zomeraanwinst Selim Amallah een ex-ploegmaat tegen.

  Standard, de nummer 3 van afgelopen seizoen, nam een tijdje geleden Obbi Oulare definitief over van Watford en met Selim Amallah vond het bij Moeskroen al versterking voor zijn middenveld. Ook voor meer defensieve slagkracht heeft Standard bij Moeskroen aangeklopt.

   

  Met Mergim Vojvoda haalt het een ex-speler terug. De Kosovaarse rechtsback beëindigde in 2014 zijn opleiding bij Standard. Na uitleenbeurten aan STVV en Carl Zeiss Jena trok hij in 2016 naar Moeskroen, waar hij 103 matchen speelde.

  Mergim Vojvoda krijgt rugnummer 27 bij Standard: