• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Mbokani: "Dit was mijn laatste match voor Antwerp"

  Dieumerci Mbokani

  Dieumerci Mbokani

  Dieumerci Mbokani heeft zich tot matchwinnaar gekroond in de finale van de play-offs en schonk Antwerp zo een ticket voor de Europa League. Daarin zal Antwerp het zonder Mbokani moeten redden, want na afloop van de match tegen Charleroi kondigde de Congolees zijn afscheid aan.

  Dieumerci Mbokani maakte tegen Charleroi de aansluitingstreffer en het winnende doelpunt. "We begonnen niet goed aan de wedstrijd, maar hebben dan goed gereageerd. Het belangrijkste is dat ik twee keer scoorde en dat we ons geplaatst hebben voor de Europa League", vertelde Mbokani, die terloops zijn vertrek bekendmaakte.

   

  "Of dit mijn afscheid was van Antwerp? Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar vandaag was mijn laatste match hier."