• home
 • video
 • pas verschenen

  Belgisch duel in China: Fellaini scoort en wint tegen Dembélé

  Marouane Fellaini scoort voor de tweede wedstrijd op een rij.

  Marouane Fellaini heeft in de Chinese Super League gewonnen van Mousa Dembélé. Fellaini had een belangrijk aandeel in de wedstrijd. Hij opende de score voor Shandong Luneng tegen het Guangzhou R&F van Dembélé.

  Op de 11e speeldag van de Chinese competitie stond een Belgisch onderonsje op het menu: Marouane Fellaini nam het met Shandong Luneng op tegen Guangzhou R&F en Mousa Dembélé.

   

  Fellaini opende net na het halfuur de score. De voormalige Rode Duivel kopte op de doelman van Guangzhou en trapte daarna de rebound zelf binnen. Fellaini scoort nu al in twee opeenvolgende wedstrijden voor Shandong.

   

  Guangzhou kwam na rust opnieuw langszij met een doelpunt van Zahavi op aangeven van Dembélé. Shandong Luneng trok het laken toch naar zich toe met doelpunten van Gil en Liu Yang om de 3-1-eindstand op het scorebord te zetten. 

   

  In de stand blijft Shandong Luneng vierde met twintig punten, Guangzhou R&F is achtste met veertien punten. 

  Bekijk hier het doelpunt van Fellaini: