• home
 • video
 • pas verschenen

  Lotto-Soudal blijft met zijn vieren over in de Giro na opgave De Buyst

  Lotto-Soudal blijft nog maar met 4 renners over in de Giro. Jasper De Buyst heeft de 15e etappe niet uitgereden. "Bedankt voor het geweldige werk", laat zijn team weten.

  Jasper De Buyst, die in de Giro een belangrijk aandeel had tijdens de twee zeges van zijn Australische sprinter Caleb Ewan, had al eerder aangegeven dat hij deze Giro niet zou uitrijden. Het is na het afstappen van Ewan, Roger Kluge en Jelle Vanendert al de 4e opgave binnen de Belgische WorldTour-ploeg.

   

  "Jasper heeft de 15e rit niet uitgereden. Bedankt voor het geweldige werk, Jasper", zegt Lotto-Soudal op Twitter.

   

  Lotto Soudal heeft nu enkel nog Victor Campenaerts, Thomas De Gendt, Adam Hansen en Tosh van der Sande in koers in deze Giro, die nog 148 renners telt. De Buyst was zondag de enige opgever tussen startplaats Ivrea en aankomstplek Como.