• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Engelse topref gaat uit de bol wanneer zijn team promoveert

  In Engeland heeft Tranmere de promotie afgedwongen naar de League One, de 3e klasse. Dat gebeurde onder het toeziend oog van topref en Tranmere-fan Mike Dean, die door het dolle heen was.

  Mike Dean, een van de meest hoogaangeschreven scheidsrechters in de Premier League, staat al langer bekend als een Tranmere Rovers-fan in hart en nieren. Twee weken geleden ging Dean al volledig uit de bol na de winst in de play-offs tegen Forest Green.

  Dean is dolblij met promotie

  Zaterdagmiddag mocht Deans geliefde Tranmere op Wembley strijden om een ticket voor de League One, de 3e klasse in Engeland. Liefst 119 minuten was het nagelbijten voor de fans, tot Connor Jennings met een rake kopbal een penaltyreeks vermeed. De Tranmere-aanhang en Mike Dean waren door het dolle heen met het late doelpunt, dat meteen ook goed was voor de promotie.