• home
 • video
 • pas verschenen

  Amerikaans avontuur van Sacoor zit erop na vroege exit in Jacksonville

  Sacoor slaagde er niet in zich te plaatsen voor de halve finales op de NCAA-kampioenschappen.

  Sacoor slaagde er niet in zich te plaatsen voor de halve finales op de NCAA-kampioenschappen.

  Jonathan Sacoor heeft zich in het Amerikaanse Jacksonville niet kunnen plaatsen voor de halve finales van de NCAA-kampioenschappen. Op de 400 meter zette hij met 46"59 de 18e tijd neer, enkel de top 12 mocht door.

  In de kwartfinales stootte Sacoor met een beste seizoenstijd nog door met de verliezende tijden, maar dat kunstje kon hij niet opnieuw overdoen. De 19-jarige Sacoor finishte als 5e in zijn reeks, terwijl zijn tijd niet goed genoeg was om alsnog een plek in de top 12 te bemachtigen. 

   

  De wereldkampioen bij de junioren neemt nu enkele weken vrijaf. Nadien begint hij aan de voorbereiding op het WK in Doha, dat plaatsvindt van 27 september tot 6 oktober.