• home
 • video
 • pas verschenen

  Sacoor loopt seizoensbeste en plaatst zich voor kwartfinales NCAA

  Jonathan Sacoor werkte zijn 400 meter af in 46"22.

  Jonathan Sacoor werkte zijn 400 meter af in 46"22.

  Jonathan Sacoor heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de NCAA-kampioenschappen. Dat deed hij door in zijn reeks op de 400 meter zijn beste tijd van het seizoen neer te zetten. Momenteel blijft hij wel nog ver onder zijn persoonlijk record van 45"03.

  De 19-jarige Sacoor werkte zijn 400 meter af in 46"22, meteen zijn beste tijd van het seizoen én de beste Belgische jaartijd. Hoewel Sacoor pas als 4e eindigde in zijn reeks werd hij toch nog opgevist met de beste verliezende tijden. Uiteindelijk finishte hij als 12e aan de East Coast.

   

  De NCAA-kampioenschappen worden elk jaar betwist onder de Amerikaanse universiteiten. In de nacht van vrijdag op zaterdag loopt Sacoor zijn kwartfinale. Als hij de halve finales wil halen, moet hij opnieuw een plek in de top 12 bemachtigen.