• home
 • video
 • pas verschenen

  Red Flames sluiten trainingsstage af met oefenzege tegen Griekenland

  Tessa Wullaert

  Tessa Wullaert (archieffoto) was goed voor 1 van de 2 Belgische goals.

  De Belgische voetbalvrouwen hebben in Pylos hun Griekse collega's verslagen met 1-2. Van Kerkhoven en Wullaert zorgden voor de Belgische goals.

  De Red Flames slaagden er net niet in zich te plaatsen voor het nakende WK in Frankrijk en dus stoomden ze zich de voorbije dagen in Griekenland klaar voor de start van de EK-kwalificatie in september. Volgende week zaterdag sluiten ze hun seizoen af met een oefenmatch tegen WK-ganger Thailand, maar eerst was er dus nog de match tegen Griekenland.

   

  Ella Van Kerkhoven, de Speelster van het Jaar in onze competitie, opende al na 7 minuten de score en Tessa Wullaert zorgde voor een geruststellende 0-2-voorsprong bij de rust. De Griekse tegentreffer in de slotfase kwam te laat.