• home
 • video
 • pas verschenen

  Golden State Warriors-ster Kevin Durant mist start NBA-finale

  Durant sukkelt met een kuitblessure en moest de Conference Finals aan zich voorbij laten gaan.

  Golden State Warriors, dat zich al zeker wist te plaatsen voor de finale van de National Basketball Association (NBA), zal de finals moeten aanvatten zonder zijn ster Kevin Durant. De forward kreeg nog geen groen licht in zijn herstel van een blessure aan zijn rechterkuit.

  Durant is al vijf wedstrijden op een rij afwezig voor de Warriors. Zo miste hij het laatste duel tegen Houston Rockets in de halve finales van de Western Conference en alle duels van de Conference Finals tegen Portland Trail Blazers. Het team laat nu weten dat Durant ook het begin van de NBA Finals aan zich moet laten voorbij gaan. Wanneer Durant opnieuw kan ingezet worden, is nog niet duidelijk. 

   

  De NBA Finals beginnen over exact een week, op 31 mei. Golden State Warriors plaatste zich na een duidelijke 4-0 zege tegen Portland. Tegenstander uit de Eastern Conference wordt Toronto Raptors of Milwaukee Bucks. De Raptors leiden momenteel met 3-2.