• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  100e cap Eden Hazard gevierd voor wedstrijd tegen Kazachstan

  Eden Hazard rondde in de vorige interland de kaap van de 100 wedstrijden.

  Eden Hazard rondde in de vorige interland de kaap van de 100 wedstrijden.

  Eden Hazard wordt op 8 juni voor de aftrap tegen Kazachstan in de bloemetjes gezet. Zijn 100e wedstrijd in het shirt van de Rode Duivels vierde hij al in de vorige interland tegen Cyprus, maar nu mag het thuispubliek meevieren.

  Eden Hazard kon op zijn jubileumdag op 24 maart al een klein feestje bouwen. In zijn 100e wedstrijd wist hij op het veld van Cyprus immers voor de 30e keer de weg naar de netten vinden bij de nationale ploeg. Maar het echte feest zal pas op 8 juni plaatsvinden wanneer de Duivels het thuis opnemen in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Kazachstan.

   

  "Wat de festiviteiten precies inhouden, wordt zowel voor de fans als voor de jubilaris zelf een verrassing", laat de KBVB weten. Eden Hazard debuteerde in 2008 tegen Luxemburg en maakte 3 jaar later zijn eerste doelpunt tegen Kazachstan. Doet hij dat kunstje op 8 juni nog eens over?

  Het eerste doelpunt van Hazard in het shirt van België