Ga naar de inhoud

Na 9 jaar is het verhaal van kapitein Seth De Witte bij KV Mechelen uit

 do 23 mei 2019 06:28

Seth De Witte zal komend seizoen niet meer voor KV Mechelen voetballen. Zijn contract liep af en de speler en club vonden geen nieuw akkoord. De Witte was de Mechelse kapitein en speelde al sinds 2010 voor de club. "Ik was graag gebleven, maar helaas."

238 keer heeft Seth De Witte het shirt van KV Mechelen gedragen. Het voorbije seizoen pakte hij als kapitein van de club de titel in 1B en won hij de Croky Cup. Maar voor het eerst sinds 2010 zal De Witte volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de Mechelse kern. 

 

Het contract van de verdediger/middenvelder liep af en hij vond geen nieuwe overeenkomst met de club. "KV Mechelen wil Seth van harte bedanken voor zijn vele jaren inzet op en naast het veld", meldt KVM op de clubwebsite.

 

Seth De Witte zelf heeft op Instagram afscheid genomen van de club van zijn hart. "Ik zou graag gebleven zijn om te strijden voor de volgende sportieve doelen, maar helaas. Supporters, we hebben lief en leed gedeeld. Jaar na jaar stonden jullie er allemaal. De beker omhoog steken en samen vieren was mijn hoogtepunt. Bedankt. Het was een eer om jullie kapitein te zijn."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.