• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Exodus bij Atletico: Ook Juanfran kondigt zijn afscheid aan

  Na Antoine Griezmann en Diego Godin heeft nu ook Juanfran zijn vertrek bij Atletico Madrid bekendgemaakt. De verdediger neemt na meer dan 8 jaar afscheid. Waar de 34-jarige Spanjaard nu gaat spelen, is nog niet bekend. 

  Juanfran kwam in 2011 naar Atletico Madrid en speelde er maar liefst 355 wedstrijden. Maar het contract van de 34-jarige verdediger liep af en speler en club tekenden geen nieuwe overeenkomst. Op een persconferentie werd de Spanjaard in de bloemetjes gezet.

   

  "Dit zijn mijn laatste dagen bij Atletico. Ik hoop snel weer terug te komen want dit is mijn thuis. Ik ben nu fan. Ik wil de club ook in de toekomst helpen. De voorbije jaren zijn fantastisch geweest. Het waren de beste jaren van mijn carrière."

   

  Simeone ziet nog wel wat (oudere) spelers vertrekken, zoals Diego Godin. Ook ster Antoine Griezmann trekt de deur bij Atletico achter zich dicht. Waar Juanfran nu gaat spelen, is niet bekend.