Ga naar de inhoud

meest recent

Mbombo blijft bij OHL: "Wil de club naar eerste klasse helpen"

 do 23 mei 2019 14:34
Yannis Mbombo heeft een grote invloed op het spel sinds zijn aankomst.

Yannis Mbombo heeft een contract van één jaar getekend bij Oud-Heverlee Leuven. De 25-jarige aanvaller kwam begin dit jaar bij de Leuvense club op huurbasis van Moeskroen.

Mbombo tekent een contract van één jaar met een optie op een extra jaar bij de club uit Leuven. "Ik had na mijn overgang van Moeskroen meteen een goed gevoel bij de club", zegt Mbombo. "Ik wil OH Leuven volgend seizoen helpen met hun tocht richting eerste klasse."

 

Het jeugdproduct van Anderlecht scoorde in Play-off III 2 keer en gaf een assist. Hij droeg zo zijn steentje bij aan de redding van OHL in de tweede klasse.

 

“Hij voegt iets extra’s toe aan onze groep met zijn uitgesproken explosiviteit en snelheid. Yannis brengt diepgang en kan zo tegenstanders pijn doen. We verwachten dat hij de positieve lijn van vorig seizoen doortrekt", luidt het bij technisch directeur Wim De Corte.

 

Mbombo speelde eerder al voor Standard, STVV, Auxerre (Fra), Sochaux (Fra) en Örebro (Zwe).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.