• home
 • video
 • pas verschenen

  Rode Duivel Jason Denayer met succes geopereerd aan zijn knie

  Denayer zou in juli opnieuw fit moeten zijn.

  Denayer zou in juli opnieuw fit moeten zijn.

  Rode Duivel Jason Denayer is deze week geopereerd aan de buitenste meniscus van zijn linkerknie. Bij de start van de voorbereiding in juli zou Denayer opnieuw fit moeten zijn.

  De 23-jarige Denayer liep de blessure op in de wedstrijd op 6 april tegen het ondertussen gedegradeerde Dijon. Door de blessure werd hij niet opgenomen in de selectie van de Rode Duivels voor de aankomende EK-kwalificatiematchen. De nationale ploeg speelt op 8 juni tegen Kazachstan en werkt op 11 juni de wedstrijd tegen Schotland af.

   

  Jason Denayer was bij Lyon aan een goed seizoen bezig. In totaal speelde hij 45 wedstrijden waarin hij 3 keer kon scoren. Hoewel Lyon erin slaagde om zich te plaatsen voor de Champions League, zal coach Bruno Genesio niet langer de touwtjes in handen hebben. De Braziliaan Sylvinho neemt de rol van Genesio over, terwijl Juninho de functie van technisch directeur op zich zal nemen.