• home
 • video
 • pas verschenen

  Cristiano Ronaldo biedt Lewis Hamilton troostende schouder

  Lewis Hamilton en Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo groet wereldkampioen Lewis Hamilton.

  De Grote Prijs van Monte Carlo staat gelijk aan glitter en glamour en dan mag Cristiano Ronaldo niet ontbreken. De stervoetballer van Juventus kwam vanmiddag een kijkje nemen in de paddock van de Formule 1. Hij ging er over de vloer bij de rouwende wereldkampioen Lewis Hamilton.

  Lewis Hamilton rouwt nog over Niki Lauda, die begin deze week overleden is. De drievoudige wereldkampioen stond hem jarenlang bij als adviseur bij zijn team Mercedes.

   

  De huidige wereldkampioen eerde Lauda vandaag met de snelste chrono's tijdens de oefenritten. In de eerste sessie klopte hij Max Verstappen, in de tweede ging hij sneller dan ploegmaat Valtteri Bottas.

   

  Dat zag ook Cristiano Ronaldo. De topvoetballer zakte vanmiddag samen met zijn zoon Cristiano junior naar Monaco af om de Formule 1-bolides te bewonderen. Hij bood er Hamilton ook een troostende schouder aan.

   

  De Grote Prijs van Monaco staat zondagmiddag op het programma. In de eerste 5 races van het seizoen finishte Mercedes telkens op 1 en 2. Voeren ze dat kunstje ook in de mythische straten van Monte Carlo op?

  Foto's van Cristiano Ronaldo in Monte Carlo: