• home
 • video
 • pas verschenen

  Virton promoveert naar eerste klasse B

  Excelsior Virton maakt volgend seizoen zijn intrede in eerste klasse B. De club uit Luxemburg verzekerde zich vanavond van de titel in eerste amateur.

  Virton ging vanavond tijdens de voorlaatste speeldag in de eindronde op bezoek bij Lierse Kempenzonen. Met een driepunter kroonden ze zich tot kampioen en zo geschiedde. De voormalige club van Rode Duivel Thomas Meunier won met 4-0 in Lier, dankzij doelpunten van Lecomte, Grain (66) en Lazaar (2x).

   

  Met 35 punten en 5 punten achterstand kan eerste achtervolger Thes Sport koploper Virton niet meer bijbenen in de eindronde. Daardoor promoveert Virton na 3 seizoenen weer naar de tweede afdeling in ons land. Volgend seizoen gaat het team aan de slag in 1B.

  De spelers van Virton vieren de titel met de meegereisde fans in Lier.

  Thomas Meunier wenst zijn ex-club proficiat