• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Dansen, springen en rechtstaan: vak 225 wordt sfeervak AA Gent

  Abonnees van vak 225 in de Ghelamco Arena van AA Gent letten beter even goed op. Na een enquête heeft de club beslist om dat vak om te dopen tot sfeervak. Wie niet wil rechtstaan, zingen of gehinderd wil worden door vlaggen, krijgt voorrang om zijn abonnement te veranderen.

  "De club, spelers en een meerderheid van de supporters waarderen de trouwe steun van de fans, maar missen vaak de zinderende sfeer die in een aantal grote stadions mee het resultaat bepalen", klinkt het in een persmededeling van AA Gent.

   

  Dat wil de club aanpakken door vak 225 in tribune 2 om te vormen tot een sfeervak. Denk daarbij aan een vak waarin iedereen rechtstaat, met vlaggen wordt gezwaaid, wordt gesprongen en gedanst en trommels het ritme aangeven. "Alles wat wettelijk toegelaten is", schrijft Gent.

   

  Omdat de club beseft dat niet alle abonnees blij zullen zijn dat ze niet meer zittend en in alle rust naar de match zullen kunnen kijken, heeft het een regeling uitgewerkt om abonnementen te veranderen.

   

  Abonnees uit vak 225 krijgen voorrang om vrijgekomen plaatsen in tribune 2 of 4 over te nemen aan dezelfde prijs. Voor meer informatie verwijzen we u door naar de website van de club.