• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Doelpunt Fellaini volstaat niet voor winst in Aziatische CL

  Marouane Fellaini viert zijn doelpunt met Graziano Pelle.

  Marouane Fellaini heeft zijn ploeg, Shandong Luneng, ondanks een doelpunt niet aan een overwinning kunnen helpen. Shandong Luneng staat op de eerste plaats in zijn groep voor de Aziatische Champions League en is al zeker van een plaats in de achtste finales

  De ploeg van Fellaini speelde de laatste wedstrijd van de groepsfase in de Champions League tegen titelhouder Kashima Antlers.  De Rode Duivel maakte wel het openingsdoelpunt, maar Kashima Antlers kon de achterstand in de tweede helft nog ombuigen tot een zege.

   

  De 31-jarige Belg bracht zijn ploeg na 11 minuten op voorsprong met een kopbaldoelpunt. In de tweede helft was het al Kashima Antlers wat de klok sloeg. Aanvaller Sho Ito scoorde 2 keer op 3 minuten en deelde zo de genadeslag uit aan Shandong Luneng.

   

  De club uit Jinan moet het in die achtste finales opnemen tegen een andere Chinese ploeg, Guangzhou Evergrande. Fellaini heeft bij zijn Chinese club 5 doelpunten op de teller staan sinds zijn aankomst in januari.

  Bekijk hier het openingsdoelpunt van Fellaini: