• home
 • video
 • pas verschenen

  Sean De Bie mag weer naar België

  Sean De Bie

  Sean De Bie hoopt zijn zoontje Emil snel weer te zien.

  Sean De Bie (27) heeft goed nieuws gekregen. De onfortuinlijke wielrenner mag het ziekenhuis in Italië bijna verlaten. "Ik wacht nu op de papieren van de verzekering om naar België terug te keren", laat hij weten op Instagram.

  Sean De Bie werd begin vorige week frontaal aangereden door een auto op training in Italië. De renner van Roompot-Charles liep ribbreuken, een bekkenbreuk, een barst in het borstbeen en een long- en een miltkneuzing op.

   

  4 dagen bracht De Bie door op de afdeling intensive care. "Daarna werd ik overgebracht naar de dienst pneumologie (longziekten) omdat ik ademhalingsproblemen had", gaat hij het verhaal voort op zijn Instagram. "Na enkele dagen is mijn vrouw met onze pasgeboren zoon aangekomen. Daar heb ik veel kracht uit geput."

   

  "Ondertussen zijn de grootste problemen achter de rug. Ik heb veel minder pijn en mag het ziekenhuis snel verlaten. Ik wacht nu op de papieren van de verzekeringen om weer naar België terug te keren. Hopelijk ben ik snel weer bij mijn familie", sluit De Bie zijn bericht af.