• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Raakt Firmino speelklaar voor CL-finale? "Hij volgt een specifiek trainingsprogramma"

  Roberto Firmino traint opnieuw bij Liverpool.

  Roberto Firmino heeft de trainingen bij Liverpool hervat. De Braziliaan viel uit met een blessure aan zijn dijbeen en miste de laatste 3 wedstrijden van Liverpool. De club wil Firmino klaarstomen voor de finale van de Champions League op 1 juni.

  Liverpool is op trainingsstage in Marbella, Spanje. Firmino is meegereisd om mee te trainen met zijn ploegmakkers. "We gaan hem over enkele dagen voorzichtig opnieuw laten meetrainen met de ploeg. Momenteel heeft hij nog een specifiek trainingsprogramma voor zijn blessure", deelt Liverpool mee op hun website.

   

  Liverpool hoopt de 27-jarige aanvaller op tijd fit te krijgen voor de finale tegen Tottenham in Madrid op 1 juni.

  Firmino maakte dit seizoen 16 doelpunten in 47 wedstrijden voor Liverpool. In de Champions League staat de teller van de Braziliaan op 4 doelpunten en 1 assist.