• home
 • video
 • pas verschenen

  Duits international Kroos blijft nog tot 2023 in Madrid

  Toni Kroos is baas op het Madrileense middenveld.

  Toni Kroos heeft zijn contract tot 2023 verlengd. De Duitse international speelt al sinds 2014 bij Real Madrid en zweert nu nog een extra seizoen trouw aan de club.  Hij had nog een contract tot 2022.

  Kroos werd in 2014 wereldkampioen met Duitsland in Brazilië. De Duitse international besloot na het WK om Bayern München achter zich te laten en aan een vruchtbare carrière in Madrid te beginnen. De Duitser heeft met Real al heel wat prijzen gewonnen.

  Prijs Jaar
  Champions League 2016, 2017, 2018
  UEFA Supercup 2015, 2017, 2018
  Wereldbeker voor clubs 2014, 2016, 2017, 2018
  Spaans landskampioen 2017

  Kroos kon Real niet redden

  Real heeft een rampzalig seizoen achter de rug.  De Madrilenen hebben dit seizoen 12 wedstrijden verloren in La Liga, het hoogste aantal verloren competitiewedstrijden in de laatste 20 jaar voor de club.

   

  Het is voor Kroos het eerste seizoen dat hij niet kon scoren in La Liga. Real werd 3e in de competitie na stadsgenoot Atletico Madrid en landskampioen Barcelona.


  In de Champions League ging het niet beter. Real werd in eigen huis genadeloos uitgeschakeld door de jonge garde van Ajax. Hierdoor ging de droom om de Champions League 4 keer op een rij te winnen in rook op.

   

  Barcelona kegelde Kroos en zijn teamgenoten uit de Copa del Rey (Spaanse beker) in de halve finales, waardoor er helemaal niets meer te winnen viel voor Real Madrid.