• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Thorgan Hazard gaat naar Dortmund en niet naar China met zijn club

  Thorgan Hazard heeft de transfer zelf al meermaals bevestigd.

  Thorgan Hazard is vanmorgen niet met de selectie van Borussia Mönchengladbach op het vliegtuig naar China gestapt. Zijn club geeft toe dat zijn nakende transfer naar Borussia Dortmund de oorzaak is.

  Het is geen geheim meer dat Rode Duivel Thorgan Hazard deze zomer naar Borussia Dortmund zal verhuizen. De speler gaat daarom niet meer mee op de buitenlandse reis van zijn huidige club. Mönchengladbach trekt een week naar China.

   

  Thorgan Hazard mist zo wel een reünie met Mousa Dembélé. Guangzhou R&F, de Chinese club van de middenvelder, is immers de tegenstander in een exhibitiematch. De spelers zullen ook een bezoek brengen aan Shanghai. Daar opende Gladbach vorige zomer een plaatselijk kantoor.

   

  Ook niet op het vliegtuig: Duits international Matthias Ginter en de Zwitserse internationals Yann Sommer, Nico Elvedi, Denis Zakaria en Michael Lang. Zij werken in juni - net als Hazard - nog interlands af.