Ga naar de inhoud

Oude krijger Pizarro (40) verlengt contract: "Ik speel nog 1 jaar bij Bremen"

 zo 19 mei 2019 22:25

Claudio Pizarro zal zijn voetbalschoenen nog niet aan de wilgen hangen. De 40-jarige Peruviaan onthulde met een videoboodschap dat zijn contract bij Werder Bremen verlengd is met 1 jaar. 

2 weken geleden verklapte Claudio Pizarro al dat hij graag nog een jaar langer wou spelen bij Werder Bremen. "Maar de club heeft het laatste woord", voegde de 40-jarige spits eraan toe.

 

Net voor de match tegen Leipzig liet Pizarro met een videoboodschap op het scorebord weten dat hij zijn carrière als speler met 1 seizoen verlengd heeft bij Werder Bremen. 

 

De voormalige Bayern-speler heeft verschillende Duitse trofeeën gewonnen in zijn carrière en ook 1 Champions League in 2013.

 

Met 196 doelpunten in de Bundesliga is Pizarro ook de op 1 na best scorende buitenlander in de geschiedenis van de competitie. En dankzij een doelpunt in het 2-2-gelijkspel tegen Borussia Dortmund eerder dit seizoen is hij ook de oudste doelpuntenmaker ooit in Duitsland.

De videoboodschap van Pizarro

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.