• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Kums: "Nieuws over Kompany hebben we gewoon vernomen in de pers"

  Sven Kums kijkt uit naar de terugkeer van Vincent Kompany naar Anderlecht. "De samenwerking met Kompany zal misschien wel deuren openen", zegt Kums.

  Na een seizoen om snel te vergeten kijkt Anderlecht uit naar de komst van Vincent Kompany. "Het is absoluut leuk nieuws dat Kompany terugkeert", reageerde Sven Kums na de nederlaag tegen AA Gent.

   

  "Iemand met zulke leiderscapaciteiten hebben we nodig. Het nieuws van Kompany hebben we vanochtend gewoon vernomen in de pers. Het bestuur heeft daar voorlopig nog niks over gezegd tegen ons, maar misschien zal dat morgen gebeuren."

   

  Voor Kums is Kompany geen onbekende. "Ik ken Kompany vrij goed. In het begin van mijn carrière heb ik nog samen met hem getraind. Ondertussen heeft Kompany een grote carrière opgebouwd."

   

  "Kompany heeft heel veel ervaring en hopelijk kan hij dat uitstralen op de groep. Als trainer verwacht ik wel veel van hem. Kompany is een echte leider op het veld. En dat zal hij als trainer zeker ook zijn. Ik denk dat de samenwerking met Kompany misschien ook wel deuren zal openen op de transfermarkt."

  Kums: "Leuk nieuws dat Kompany terugkeert"