Trossard door het stof na "alle boeren zijn homo": "

  Leandro Trossard liet zich gisteren meeslepen in de titelroes en tijdens het feest in discotheek Versuz zong hij mee met de aanwezige fans: "Alle boeren zijn homo's". Een bedenkelijke supportersleuze waarvoor Trossard zich deze namiddag op de persconferentie meteen excuseerde. 

  In 2015 ontstond er ophef nadat toenmalig AA Gent-speler Benito Raman de fans opjutte door "alle boeren zijn homo" te scanderen. Gisterenavond tijdens het titelfeest van Racing Genk in de Versuz liet Leandro Trossard zich verleiden tot dezelfde hoogst ongelukkige uitspraak. 

   

  Beelden van de viering doken al snel online op en zorgden voor een kleine domper op de Genkse feestvreugde. Op de persconferentie van Genk bood de kapitein vanmiddag dan ook zijn excuses aan.

   

  "Je laat je meeslepen en je doet dingen in het moment die dan nu naar boven komen", zei hij eerst nog voorzichtig.  

  De uitschuiver van Trossard in de Versuz