• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Standard-doelman Ochoa: "Het moment om te vertrekken"

  Guillermo Ochoa

  Guillermo Ochoa wil vertrekken in Luik.

  Standard-keeper Gullermo Ochoa heeft na de wedstrijd tegen Club Brugge aangegeven dat hij zijn toekomst niet langer in Luik ziet. De Mexicaan speelt sinds 2017 voor Standard.

  "Ik denk dat de laatste wedstrijd van het seizoen ook mijn laatste wedstrijd voor Standard zal worden. Ik heb al met de club gesproken en er moeten nog een aantal zaken geregeld worden, maar ik denk dat dit het moment is om te vertrekken", zegt de 33-jarige doelman van de Mexicaanse nationale ploeg.

   

  "Ik ben wel verdrietig, want ik hou van deze club. De supporters zijn geweldig en ik heb hier twee jaar lang alles gegeven. Maar als profvoetballer ben je altijd op zoek naar nieuwe utdagingen op een hoger niveau."

  Guillermo Ochoa

  Guillermo Ochoa