• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De Bie kan weer lachen: renner mag intensive care verlaten

  Het gaat na vier dagen eindelijk beter met Sean De Bie.

  Sean De Bie is aan de betere hand na zijn val op training van eerder deze week. De renner van Roompot-Charles mocht vandaag de dienst intensieve zorgen verlaten. Hij werd met een smile op zijn gezicht overgebracht naar de dienst pneumologie.

  "De laatste 24 uur is de toestand van Sean er goed op vooruit gegaan", lezen we in een Facebook-bericht van de supportersclub van de 27-jarige Belg, die maandag op een trainingstocht in Italië werd aangereden en daarbij verschillende botbreuken en een long- en miltkneuzing opliep.

   

  "Hij heeft voor de eerste keer een goede nachtrust gehad en hij mag vandaag de dienst intensieve zorgen verlaten." De Bie keert nog niet terug naar België.  Hij moet nog even in het ziekenhuis blijven op de dienst pneumologie, waar patiënten met longproblemen en -aandoeningen geholpen worden.