• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Loftus-Cheek mist Europa League-finale met gescheurde achillespees

  Ruben Loftus-Cheek

  Ruben Loftus-Cheek schreeuwt het uit.

  Ruben Loftus-Cheek zal vanavond onder het mes gaan met een gescheurde achillespees. Dat liet zijn club Chelsea weten. Daardoor mist hij de Europa League-finale tegen Arsenal.

  Loftus-Cheek liep de blessure op tijdens een vriendschappelijk duel tegen New England Revolution in Boston (0-3-winst) van afgelopen nacht. De middenvelder kwam de tweede helft op het veld, maar moest even later alweer geblesseerd naar de kant.

   

  Zijn blessure is bijzonder slecht nieuws voor coach Maurizio Sarri. Chelsea speelt op 29 mei immers de finale van de Europa League tegen Arsenal. Loftus-Cheek scoorde dit seizoen tien doelpunten en deelde vijf assists uit bij het team van Eden Hazard.

  De tweet van Chelsea