• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Kan Harbaoui toch spelen op slotspeeldag? Tijd speelt in voordeel van topschutter

  Zulte Waregem gaat in beroep bij de Geschillencommissie voor de schorsing van Hamdi Harbaoui. Als die morgen geen uitspraak doet vóór 18 uur, dan mag de topschutter de slotmatch tegen Union toch spelen.

  Het Bondsparket wou Hamdi Harbaoui 5 matchen schorsingen voor zijn elleboogstoot aan Kortrijk-verdediger Hines-Ike. De feiten dateren al van afgelopen weekend, maar toch mocht Harbaou dinsdag gewoon spelen én 2 keer scoren. Hierdoor klom hij naar de leiding van de topschuttersstand.

   

  Algemeen werd aangenomen dat het seizoen van Harbaoui hiermee erop zat. Maar Zulte Waregem heeft toch beslist om beroep aan te tekenen. Omdat Essevee morgenavond al speelt tegen Union is de Geschillencommissie verplicht om vóór 18 uur een uitspraak te doen.

  Harbaoui is gewoon opgenomen in de selectie van Zulte Waregem

  Beelden van de overtreding van Harbaoui