• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Pieter Timmers zorgt voor zieke dochter met mondmasker

  " "

  Pieter Timmers, de zwemmende papa van Jutta.

  Better safe, than sorry. Pieter Timmers is in goeie vorm en wil dan ook geen enkel risico nemen. Een dag na zijn triomf in Boedapest neemt de zwemmer zijn vaderlijke taken weer op. Maar dochterlief is ziek, dus draagt Timmers uit voorzorg een mondmasker om zelf niet ziek te worden.

  Timmers won zondag de 100 meter in Boedapest op de Champions Swim Series. "Na een nachtje zonder slapen kwam ik vroeg in de ochtend thuis. En thuis is waar je zieke baby op jou zit te wachten om voor haar te zorgen", postte Timmers op Instagram. Even niet slapen neemt hij er met plezier bij. Maar hij neemt toch maar het zekere voor het onzekere met de ziektekiemen.