• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Guardiola houdt Klopp en Pochettino achter zich als Trainer van het Jaar

  Klopp kan wel nog de Champions League winnen.

  Klopp kan wel nog de Champions League winnen.

  Pep Guardiola mag zich dit seizoen de beste coach van de Premier League noemen. De coach van Manchester City haalde het onder meer van Liverpool-trainer Jürgen Klopp.

  Net als afgelopen weekend moest Jürgen Klopp het hoofd buigen voor Pep Guardiola. Andere genomineerden waren Mauricio Pochettino, die Tottenham tot in de finale van de Champions League bracht, en Nuno Espirito Santo, die met het gepromoveerde Wolverhampton knap zevende werd.

   

  Guardiola aast met Manchester City op een historische treble in het Engelse voetbal. City veroverde al de titel en de League Cup. Dit weekend kunnen Kompany en De Bruyne ook de FA Cup winnen tegen Watford.