• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Alexander Zverev smasht bal op meisje uit publiek, maar vindt manier om haar te troosten

  Alexander Zverev begint vandaag aan zijn enkeltoernooi in Rome.

  Alexander Zverev begint vandaag aan zijn enkeltoernooi in Rome.

  Mooi moment in de dubbelmatch van Alexander Zverev (ATP-5) en zijn broer Mischa (ATP-69) in Rome. Alhoewel Alexander eerst voor traantjes zorgde bij een jonge fan, maakte hij dat nadien ruimschoots goed.

  In de eerste set smashte de jongste Zverev-broer de bal het publiek in, ongelukkig genoeg op het hoofd van een jong meisje. Bij de daaropvolgende pauze besloot de Duister een kijkje te gaan nemen hoe het met het meisje gesteld was. Daarbij gaf hij haar een van zijn hoofdbanden cadeau.

   

  "Ik heb haar geraakt met een smash, wat natuurlijk niet mijn bedoeling was. Toen ik zag dat ze aan het wenen was, vond ik het een goed idee om haar een cadeautje te geven. Hopelijk heeft dat haar wat opgebeurd en haar dag goedgemaakt", zegt Zverev.

   

  Uiteindelijk zat het dubbeltoernooi er voor de broers meteen op. Alexander Zverev begint straks wel nog aan zijn enkeltoernooi in Rome. Daar neemt hij het op tegen de Italiaanse wildcard Matteo Berrettini (ATP-33).

  Bekijk hier hoe Zverev het jonge meisje troost: