• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Dronken Danny Drinkwater moet rijbewijs voor 20 maanden afgeven

  Danny Drinkwater heeft zijn straf gekregen voor het rijden onder invloed van alcohol. De Chelsea-speler moet zijn rijbewijs 20 maanden inleveren nadat hij een ongeval veroorzaakt had.

  De 29-jarige Drinkwater was in april op weg naar huis na een feest toen hij tegen een muur reed. Hij bleek 2 keer de toegelaten hoeveelheid alochol in zijn bloed te hebben. Op Twitter werd veel gelachen met Drinkwater.

   

  Drinkwater heeft nu zijn straf gekregen en die is niet licht. Zijn rijbewijs wordt 1 jaar en 8 maanden ingetrokken en de middenvelder krijgt ook een werkstraf van 70 uur.

   

  Op sportief vlak is het ook al lang geen rozengeur en maneschijn voor Drinkwater. De Engelsman pastte nooit in de plannen van de nieuwe coach Maurizio Sarri en zit al heel het seizoen op de bank. Hij viel 1 keer in tijdens een duel voor de Community Shield begin augustus.