• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De mama's van Club: "Doe ons een zege tegen Genk cadeau"

  De moeder van Hans Vanaken spreekt haar zoon toe.

  Club Brugge speelt straks zijn laatste troefkaarten uit tegen Racing Genk. De mama's van Stefano Denswil, Clinton Mata, Brandon Mechele en Hans Vanaken hebben een verzoek. Voor moederdag willen ze graag een overwinning tegen Genk. "En daarna de landstitel."

  De oproep van de moeders:

  Volg de titelmatch live:

  Vanavond speelt Club Brugge zijn laatste troefkaarten uit tegen leider Racing Genk. In een volgepakt stadion is blauw-zwart verplicht te winnen. Bij een gelijkspel is er nog geen mathematische zekerheid, maar dan kan de titel Genk amper nog ontglippen.

   

  Bij een Brugse zege nadert de titelverdediger tot op 3 punten van Genk, dat zo toch wat meer onder druk komt te staan. Door de halvering van de punten en het extra halve punt dat Genk daardoor bijgekregen heeft, is Club bij een gelijke stand immers in het voordeel.