• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Oeps, golfer Duncan mist zijn slag en velt zijn eigen vrouw

  Duncan sloeg de bal pardoes op zijn vrouw Maria.

  Duncan sloeg de bal pardoes op zijn vrouw Maria.

  Golfer Tyler Duncan zal zijn verontschuldigingen hebben mogen aanbieden thuis. Tijdens de tweede ronde van de Byron Nelson Championship raakte de Amerikaan de bal compleet verkeerd. Daardoor kwam de bal in het publiek terecht, waar zijn vrouw de bal op haar hoofd kreeg.

  "Er hing een beetje modder aan de bal en door mijn ongelukkige timing week de bal af naar rechts", vertelt Duncan. Het was pas na de ronde dat hij doorhad dat hij zijn vrouw Maria geraakt had.

   

  "De bal stuitte op en raakte haar, denk ik. Ik wist het pas na afloop van de ronde... Maar ik ben blij dat ze in orde is", zegt de Amerikaan. Maria werd trouwens al eerder het slachtoffer van een verdwaalde golfbal.

   

  "Niet lang nadat we begonnen te daten, werd ze op het hoofd geraakt door een bal die van een andere golfbaan kwam. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze twee keer door een golfbal geraakt zijn", besluit Duncan.