Ga naar de inhoud

Golden State ontdoet zich van Houston Rockets op weg naar finale Western Conference

 za 11 mei 2019 10:03
Curry nam Golden State op sleeptouw.

De Golden State Warriors hebben zich geplaatst voor de finale van de play-offs in de Western Conference. De Houston Rockets slikten afgelopen nacht de beslissende nederlaag.

De Warriors wonnen vrijdagnacht met 113-118 het zesde finaleduel. Dankzij die zege kwam de titelverdediger op een beslissende 4-2-voorsprong in de best-of-seven.

 

De Warriors, die de klus moesten klaren zonder de geblesseerde Kevin Durant, konden rekenen op een sterke Stephen Curry, die met 33 punten de grote man was bij de Warriors.

 

Bij de Houston Rockets was James Harden de productiefste klant, maar zijn 35 punten waren niet voldoende om zijn ploeg naar een beslissend 7e duel te stuwen.

 

Dankzij de overwinning blijven de Warriors dus op koers voor een derde NBA-titel op een rij. In de finale van de play-offs van de Western Conference volgt een ontmoeting met de Denver Nuggets of de Portland Trail Blazers. Tussen die teams is er nog geen afscheiding: 3-3.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.