• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Gedegradeerd Fulham stelt Scott Parker aan als hoofdcoach

  Scott Parker

  Scott Parker.

  Bij Fulham hebben ze een nieuwe coach: Scott Parker. Die mocht na het ontslag van Claudio Ranieri in februari als interim-coach aan de slag, maar degradeerde alsnog. Nu moet Parker de club weer naar het hoogste niveau brengen.

  Na het vertrek van Ranieri ging de kwaliteit van het voetbal in Fulham weer wat de hoogte in onder Parker. Maar ondanks een reeks van drie overwinningen op een rij degradeerden Denis Odoi en co alsnog uit de Premier league. 

   

  "Scott was moedig om deze lastige uitdaging aan te gaan in februari", klinkt het bij Shadid Khan, eigenaar van de club. "Sindsdien zijn we dag na dag een betere ploeg geworden, zowel op training als in wedstrijden."

   

  "Nu zal hij voor een andere uitdaging staan: terugkeren naar de Premier League. Ik ben er helemaal van overtuigd dat Scott meer dan klaar is voor die taak."