• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wordt EL-finale laatste match van Hazard bij Chelsea? "Ik weet het nog niet"

  Eden Hazard trapte Chelsea naar de finale van de Europa League. Wordt die partij tegen Arsenal op 29 mei zijn laatste voor de Londense club? "Ik weet het nog niet", zei de Rode Duivel gisteren. "Nu denk ik alleen aan het winnen van die trofee met deze club en deze groep."

  De transfer van Eden Hazard naar Real Madrid lijkt er deze zomer eindelijk te zullen komen, maar de Rode Duivel blijft zelf de lippen stijf op elkaar houden. Ook na de gewonnen halve finale tegen Frankfurt bleef hij op de vlakte over zijn toekomst. 

   

  "Of die finale mijn laatste match wordt? Ik weet het nog niet. Daar denk ik nu niet aan. Ik denk alleen aan die trofee. Als het mijn laatste match wordt bij Chelsea, zal ik zeker alles doen om nog die prijs te pakken voor deze club en deze spelersgroep."

   

  De penalty die Chelsea gisteren de finale bezorgde, was mogelijk het laatste wapenfeit van Hazard op Stamford Bridge. Op de laatste speeldag van de Premier League trekt Chelsea immers naar Leicester. Van stress had Eden Hazard - zoals gewoonlijk - geen last. "Ik neem altijd mijn verantwoordelijkheid. Het was geen makkelijke wedstrijd. We zijn blij, maar het is nog niet gedaan. We zullen een goeie match moeten spelen tegen Arsenal in de finale."

  Zo besliste Hazard gisteren de partij