• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Twee op twee voor Wiebes in Chongming, Kopecky wordt 7e

  Lorena Wiebes (Parkhotel Valkenburg) heeft na de eerste ook de tweede rit in de Ronde van Chongming Island gewonnen. De Nederlandse blijft uiteraard ook leider in het algemeen klassement. Lotte Kopecky moest vrede nemen met plaats 7.

  Het vrouwenpeloton maakte zich in China na 126 kilometer koers voor de tweede dag op rij op voor een massasprint. Lorena Wiebes was duidelijk de snelste van het pak. De Nederlandse, die ook gisteren won, haalde het voor de Thaise Jutatip Maneephan  en de Britse Lucy Garner.

   

  Lotte Kopecky (Lotto Soudal) werd gisteren nog tweede, maar moest in etappe twee blij zijn met de zevende plaats. Saartje Vandenbroucke werd 37e, Annelies Dom 40e. In het algemeen klassement is Wiebes leider en Kopecky 3e.

  Bekijk de sprint in rit twee