VIDEO: Pozuelo en Ciman verliezen MLS-topper tegen kampioen Atlanta

  Alejandro Pozuelo kon Toronto niet voorbij Atlanta United loodsen.

  In de Amerikaanse voetbalcompetitie (MLS) hebben Alejandro Pozuelo en Laurent Ciman geen punten kunnen pakken bij landskampioen Atlanta United (2-0). Toronto FC kon maar 2 van zijn laatste 6 wedstrijden winnen.

  Pozuelo en Ciman speelden de volle 90 minuten, maar konden hun stempel niet drukken op de wedstrijd.

   

  Pozuelo mist aanspeelpunt Jozy Altidore, de spits van Toronto, die nog herstelt van een blessure. De 27-jarige, die begin dit jaar van Genk kwam, gaf al 4 assists aan Altidore. Toronto creëerde weinig kansen in Atlanta en zit klaarblijkelijk in een klein dipje. 

   

  Verdedigend liep het ook niet van een leien dakje voor Toronto. De mannen van Laurent Ciman werden door Atlanta van het kastje naar de muur gespeeld en kregen 2 doelpunten om de oren. Villalba en Gressel maakten de goals.

   

  De Canadezen staan 4e in de Eastern Conference op 4 punten van leider Philadelphia Union, dat wel al 2 wedstrijden meer op de teller heeft staan.

   

  Atlanta United daarentegen heeft zijn 4e overwinning in 5 duels beet. De ploeg van trainer Frank de Boer begon iets minder aan het seizoen, maar begint stilletjes aan in vorm te geraken. Atlanta staat 7e op 6 punten van Union. De ploeg van De Boer bestaat nog maar 3 jaar, maar werd vorig seizoen al kampioen.

  Bekijk hier een samenvatting: