Zinspeelt Boeckx op transfer? "Er kan gepraat worden met andere ploegen"

  Frank Boeckx was gisteren onze EL-analist.

  Frank Boeckx (32) moest zich dit seizoen neerleggen bij de rol van reservedoelman van Anderlecht. De keeper ligt nog een jaar onder contract, maar staat niet weigerachtig tegenover een transfer. Dat verklapte hij tijdens een Facebook Live op onze redactie.

  In de vragensessie op Facebook kwam ook de sportieve toekomst van Frank Boeckx ter sprake. Reservedoelman blijven bij Anderlecht of liever eerste doelman bij een middenmoter: voor welke optie kiest de doelman?

   

  "Dat houdt me dagelijks bezig", bekende hij. "Ik heb nog één jaar contract. Het zal van die middenmoter afhangen of ik de keuze kan maken. Voorlopig hang ik nog vast aan Anderlecht en zijn zij nog niet van mij af."

   

  Is er al contact geweest? "Neen, ik denk zelfs niet dat het mogelijk is om te praten met andere clubs als je nog onder contract ligt en als je club niet op de hoogte is."

   

  "Maar er kan gepraat worden. Ik hoop sowieso in balans te liggen. Is het niet bij Anderlecht, dan met iemand anders bij een andere ploeg."

  Bekijk de vragensessie met Frank Boeckx: