• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Damesvolleybalclub viert Italiaanse titel met opvallende foto

  De Nederlandse speelster Robin de Kruijf postte deze foto op Instagram.

  De Nederlandse speelster Robin de Kruijf postte deze foto op Instagram.

  De Italiaanse vrouwen van volleybalclub Conegliano hebben zich gisteren tot kampioen in Italië gekroond. De titel werd alvast op originele wijze gevierd in de kleedkamer.

  De Nederlandse volleybalster Robin de Kruijf postte gisteren een foto van de kampioenenviering op Instagram. Daarop is te zien hoe alle speelsters achter de beker staan zonder daarbij enige kleding te dragen.

   

  Vorig jaar postte speelster Joanna Wolosz ook al een foto waarop ze zich uitgekleed achter de titelbeker verstopte. De Poolse zei toen dat ze geïnspireerd was door haar mannelijke collega Aleksey Spiridonov, die prijzen ook vaak op deze manier viert.

   

  Het was de 2e titel op rij voor Conegliano en de 3e uit de clubgeschiedenis. In een best-of-five klopten de vrouwen uit Conegliano hun tegenstander uit Novara met 3-0. De kersverse kampioen van Italië bereidt zich nu voor op de Champions League-finale die plaatsvindt op 18 mei. In die finale nemen ze het opnieuw op tegen hun Italiaanse concurrent uit Novara. 

  Zo vierde Joanna Wolosz de titel vorig jaar: