• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Successcoach Storck verlaat Moeskroen op het einde van het seizoen

  Bernd Storck

  Bernd Storck maakte indruk met zijn werk bij Moeskroen.

  Moeskroen moet op het einde van het seizoen op zoek naar een nieuwe trainer. De Duitser Bernd Storck, die een knappe reeks neerzette met Moeskroen in 2019, past voor een verlengd avontuur.

  Bernd Storck was begin september de opvolger van Frank Defays als coach van Moeskroen. Moeskroen verkeerde toen in degradatiegevaar, maar Storck kon de ploeg nieuw leven inblazen en kwam het behoud in de Jupiler Pro League niet in gevaar.

   

  In 2019 zette Moeskroen een lange ongeslagen reeks neer met onder meer zeges tegen Genk en Club Brugge. "Mijn missie hier is volbracht. Dankzij een enorme inspanning van spelers, staf en club konden we het behoud verzekeren", zegt Storck in een mededeling.

   

  "We willen Bernd Storck en zijn staf bedanken voor wat hij gepresteerd heeft. Na een moeilijk seizoensbegin met 0 op 18 wisten we dat het behoud moeilijk zou zijn, maar we kunnen ons nu verheugen in de manier waarop het behoud is bewerkstelligd."

   

  Storck werd de afgelopen dagen in verband gebracht met de job van trainer bij Hertha Berlijn. De Duitser was tussen 1996 en 2002 assistent bij de Bundesliga-club uit de Duitse hoofdstad.

  Filip Joos in Extra Time: "Ik ben fan van Storck"