• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Belgian Cheetahs zijn onthoofd voor World Relays: ook Bolingo haakt af

  Camille Laus zal het zonder Cynthia Bolingo moeten doen in Japan.

  Pech voor de Belgian Cheetahs: Cynthia Bolingo moet passen voor de World Relays van komend weekend in Japan. Zonder Bolingo slinken de kansen van de Belgische estafetteploeg op de 4x400 meter bij de vrouwen.

  Cynthia Bolingo maakte het nieuws zelf bekend op Instagram. "Jammer genoeg kan ik niet deelnemen aan de World Relays", schrijft Bolingo. "In een carrière van een atlete gaat niet zoals gepland. Er zijn hoogtes en laagtes en ik laat jullie raden op welk punt ik nu ben."

   

  Op de World Relays proberen de Belgische estafetteploegen hun ticket voor het WK in Doha in oktober veilig te stellen op de 4x400 meter, zowel bij de mannen, de vrouwen en de gemengde estafette. De mannen missen Kevin Borlée, bij de vrouwen ontbreken vaste waardes Bolingo, Justien Grillet en Margo Van Puyvelde.