• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Van der Poel begint donderdag in Ardennen aan MTB-campagne

  Mathieu van der Poel is ook Nederlands kampioen in het mountainbiken.

  De wegcampagne van Mathieu van der Poel (24) zat er na zijn zege in de Amstel Gold Race op, maar de vakantieperiode is ook al achter de kiezen. Van der Poel springt donderdag al op zijn mountainbike. De Nederlander staat op de deelnemerslijst van de Belgian Mountainbike Challenge.

  Van het veld over de weg naar zijn mountainbike: alleskunner Mathieu van der Poel huppelt van het ene doel naar het andere en zet nu in op de Wereldbekermanche MTB van 19 mei in Albstadt. 

   

  Van der Poel plande vorige week al zijn deelname aan de wegkoers in Puivelde (15 mei) in, maar is van donderdag tot zondag ook in België op zijn mountainbike te bewonderen. De Nederlander neemt deel aan de Belgian Mountainbike Challenge, een meerdaagse wedstrijd in La Roche-en-Ardenne.