• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Slalom Hazard verkozen tot mooiste doelpunt van de maand april

  Eden Hazard mag nog een trofee bijzetten in zijn prijzenkast. Zijn doelpunt tegen West Ham werd verkozen tot het mooiste doelpunt van de maand april in de Premier League.

  Op 8 april dribbelde Hazard zich een weg langs 3 West Ham-verdedigers voor hij de bal voorbij doelman Fabianski in doel legde. Dat doelpunt is nu verkozen tot het mooiste van de maand april. Het is niet de 1e keer dat onze landgenoot die prijs in ontvangst mag nemen. In februari 2017 kreeg hij hem ook al voor een gelijkaardig doelpunt tegen Arsenal.

   

  "Dit was zeker een van de mooiste doelpunten uit mijn carrière. Dat ik die goal kon scoren in een derby op eigen veld maakt het nog specialer", zegt Hazard.

   

  Eden Hazard beleeft een superseizoen. Dit seizoen was hij met 16 goals en 15 assists ontzettend belangrijk voor zijn club Chelsea. Donderdag werkt Chelsea de terugmatch van de halve finales van de Europa League af tegen Frankfurt. In de heenmatch speelde de Londense club 1-1 gelijk in Duitsland.

  Bekijk hier de slalom en afwerking van Hazard: