• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Genk bereidt titelfeest al voorzichtig voor met groot scherm in de stad

  Bij winst op het veld van Club Brugge mag Genk zich kampioen noemen.

  Bij winst op het veld van Club Brugge mag Genk zich kampioen noemen.

  Als leider Genk zondag wint op het veld van Club Brugge, mogen ze de landstitel vieren. Omdat er maar een beperkt aantal Genk-fans in het Jan Breydelstadion aanwezig kan zijn, wordt de match ook live uitgezonden op het Genkse Stadsplein.

  Het Genkse stadsbestuur heeft aangekondigd dat Club Brugge - Genk zondag op groot scherm uitgezonden zal worden. Het bezoekersvak van de Genkse supporters is al even uitverkocht en daarom heeft het stadsbestuur beslist om de wedstrijd live uit te zenden in de stad.

   

  Als Genk zondag kampioen zou spelen, rijdt de spelersbus van Brugge naar Genk. "Over verdere plannen communiceren we van zodra er zekerheid is", laat Genk weten.