Standard neemt Obbi Oulare definitief over van Watford

  Obbi Oulare blijft bij Standard.

  Obbi Oulare blijft ook volgend seizoen bij Standard. De Luikse club heeft een akkoord bereikt met Watford over een definitieve transfer van de aanvaller.

  Obbi Oulare brak in 2013 door bij Club Brugge onder huidig Standard-coach Michel Preud'homme. De nu 23-jarige spits versierde een lucratieve transfer naar Watford, waar hij geen potten kon breken. De Engelsen leenden de Belg uit aan Zulte Waregem en Antwerp.

   

  Vorige zomer werd Oulare bij Standard herenigd met Preud'homme, die de aanvaller sinds december moet missen door een scheenbeenblessure. Pas vorige week kon Oulare de groepstrainingen hervatten.

   

  Toch was Standard overtuigd van het talent van Oulare, want de club heeft hem nu definitief overgenomen van Watford. "Onze club en de speler zijn blij om de samenwerking voort te zetten. We wensen hem het beste toe in onze kleuren", laat Standard weten.