• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Schade bij Salah valt mee: "Hij zat in kleedkamer naar de match te kijken"

  Salah moest na een klap met een draagberrie van het veld.

  Liverpool-trainer Jürgen Klopp heeft meteen na de match tegen Newcastle een geruststellende update gegeven over Mo Salah. De Egyptenaar moest na een klap tegen zijn hoofd van het veld gedragen worden, maar lijkt al opnieuw de oude. "Het is een beetje te vergelijken met Vertonghen."

  Even was er paniek op de bank van Liverpool vanavond. Niet zozeer om de 2-2-stand, maar wel over de blessure van topschutter Salah. Hij botste op de doelman van Newcastle en bleef groggy liggen. Hij werd 5 minuten verzorgd, maar moest uiteindelijk op een draagbaar naar de kant. Divock Origi kwam hem vervangen en scoorde de winnende treffer.

   

  Ondanks de euforie over de late zege was er ook wel ongerustheid over de toestand van Salah, maar de trainer kwam meteen na de match met positief nieuws. "Hij heeft een heup tegen zijn hoofd gekregen. Het is aan de dokters om dan te beslissen. Die zei dat het beter zou zijn om hem eraf te halen."

   

  "We herinneren ons nog allemaal de gelijkaardige situatie met Jan Vertonghen. De dokter zei dat we moesten wisselen en dat hebben we dan gedaan. Maar om eerlijk te zijn, ziet het er niet zo erg uit. Ik heb al met hem gesproken en toen we in de kleedkamer kwamen na de match zat hij al op televisie naar ons slotkwartier te kijken."

   

  Morgen volgen er wel nog meer onderzoeken om te kijken of er echt geen schade is. "Voor de return tegen Barcelona is het dus afwachten."